Zo helpen wij Studio Jong groeien.

Meer klanten, meer orders, meer webshop

De vraag van Studio Jong

ā€˜Create something awesome todayā€™ is het motto van Marchien, drijvende kracht achter Studio Jong. Inmiddels een gevestigde naam in de niche van speel-, muur- en interieurstickers. Maar toen zij in 2016 begon was alles nog anders. Ze bouwde zelf haar eigen eerste webshop en startte zo haar online onderneming. 5 jaar later klopte ze aan bij datgroeitbeter. Haar vraag: een mooiere, betere, meer volwassen webshop om de komende jaren mee door te kunnen groeien. Zo gezegd, zo gedaan.

Onze oplossing

  • Huisstijl
  • Rebranding
  • Tone-of-voice
  • Webshop
  • Teksten

Meer klanten, meer orders, meer webshop

Hoe maak je een professionele doorstart op een webshop die al loopt, maar zoveel beter zou kunnen?

Modulair bouwen

De marketingwereld staat nooit stil. En bij een webshop wordt dat altijd nog extra benadrukt. Nieuwe updates van belangrijke systemen, betaalmethodes en marketingpixels volgen elkaar in rap tempo op. En je webshop moet bijblijven.Ā 

Bovendien is het voor een onderneming in de beginfase niet altijd mogelijk om het hele wensenlijstje in Ć©Ć©n keer af te nemen. Het sleutelwoord bij dit project was dan ook: modulair bouwen.

Het grote voordeel hiervan is dat nieuwe ideeƫn en ontwikkelingen vrij makkelijk toe te voegen zijn op het bestaande framework. En zonder die toevoegingen is dat framework krachtig genoeg om in de basisbehoeften te voldoen.

In 2021 is deze webshop gelanceerd en inmiddels zijn een heleboel zaken van het wensenlijstje afgevinkt. Zo is er een speciaal spaarprogrammaĀ  voor gelanceerd, kunnen bezoekers gepersonaliseerde stickers al tijdens het winkelen naar wens aanpassen en is staffelkorting nu ook mogelijk.Ā 

In de niche van Studio Jong is het orderbedrag vaak bescheiden. Toch ligt daar een mooie potentie om met intelligente shopping triggers die winkelmandwaarde zo hoog mogelijk te krijgen. Mits goed toegepast maakt dat maakt dat de shopervaring er bovendien alleen maar aangenamer op.

Een andere uitdaging in dit project bleek het grote aantal producten. Deze webshop bevat vele honderden producten en vele duizenden productfoto’s. Om alles toch snel genoeg geladen te hebben, maken we gebruik van een extra snelle Litespeed server configuratie. Dit zorgt er samen met meerdere optimalisatie-aanpassingen voor dat bezoekers snel een pagina kunnen laden.Ā 

Meer webshop

Of je vraag nu omvangrijk of vrij specifiek is: datgroeitbeter denkt graag met je mee. Ook wanneer het om “enkel een website” gaat duiken onze experts in de kern van jouw bedrijf om je zo de optimale webervaring te leveren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend intakegesprek in.

“datgroeitbeter was voor ons precies de juiste partij op het juiste moment. Hun praktische instelling zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen. Bovendien denken zij verder waar jouw vaardigheden stoppen. Daardoor kunnen ze op het hele gebied van marketing echt ontzorgen.”

Marchien de Jong, Studio Jong

Heb jij zelf ook een marketing uitdaging?

Plan dan een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontdek jij waar de meeste groeipotentie zit voor jouw onderneming.

Na afloop begrijp je de oorzaak van waar het bij jou misging Ć©n heb je concrete stappen om vanaf nu meer online resultaat te halen!

Plan dan een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontdek jij waar de meeste groeipotentie zit voor jouw onderneming.

Na afloop begrijp je de oorzaak van waar het bij jou misging Ć©n heb je concrete stappen om vanaf nu meer online resultaat te halen!