Merk & Beleving

Merk & Beleving.

De kern van jullie bedrijf

Wat jouw karakter betekent voor jou als persoon, betekent jouw merk voor jouw bedrijf. Een sterk merk Ć©n bijbehorende merkbeleving maakt het makkelijker voor mensen om klant bij je te worden. Een onderscheidend en uniek merk helpt jouw bedrijf dus groeien. Het is de kern van jullie bedrijf, het startpunt voor een goede marketingstrategie en een onmisbaar houvast voor al jouw marketingactiviteiten.

Wil jij een uniek en herkenbaar eigen merk neerzetten?

Een succesvol merk bouwen doe je niet even tussendoor. Er zijn een heleboel aspecten waar je aan moet denken. Van huisstijl tot positionering enĀ van identiteit tot consistentie in je content.Ā En dat is nog maar het topje van de ijsberg…

Een goed begin is ook hier het halve werk. Vraag daarom een gratis scan van jouw bedrijf aan. Dan laten onze experts jou precies weten hoe jouw unieke merk er gaat komen.Ā 

Hoe wij jou kunnen helpen.

Bedrijfsnaam bedenken

Een naam die je niet zomaar vergeet. Uniek, veelzeggend en pakkend. De perfecte bedrijfsnaam matched 100% met jouw bedrijf, product of dienst en blijft plakken in het hoofd van jouw klant.

šŸš€ Branding

Bij branding denk je al gauw aan logo's, huisstijlen en adverteren. Maar het is meer dan dat. Branding stelt jullie in staat om in alles wat je doet vol op je klant te focussen. Branding is de turbo voor jullie onderneming.

Brand Story

Jullie bestaansrecht in verhaalvorm mƩt focus op jullie klant. DƔt is wat een brand story moet zijn. Denk aan de golden circle van Simon Sinek, denk aan het diepere waarom van alles wat je doet. Maar denk vooral aan je klanten: zij smachten naar jullie story!

Huisstijl

Kleurgebruik, logo's, lettertypes, templates. Jij wilt dat jouw bedrijf er overal piekfijn uitziet. Wat jij nodig hebt is een professioneel vormgegeven huisstijl!

Merkidentiteit

Waarom doe je wat je doet? Hoe doe je dat dan? En wat doe je dan precies? De antwoorden op deze 3 vragen geven koers aan jullie bedrijf en blijken telkens weer van essentiƫle waarde.

Merkwaarden

Waar staat jullie bedrijf voor? Waarom precies die waarden? En wordt jullie klant daar net zo blij van als jullie zelf? Merkwaarden geven je onderneming een gezicht en zijn zeer praktisch in het behouden van de juiste koers.

Rebranding

Zo nu en dan heeft alles een nieuwe lik verf nodig. Een grondige opfrisbeurt van dat marketing-materiaal wat al jƔrenlang meegaat. Pak die onderscheidende waarde terug en geef jullie onderneming die broodnodige rebranding.

Tone-of-voice

Minstens zo bepalend als alle visuele aspecten is het geschreven of gesproken woord. Woorden zijn enorm krachtig en de toon ervan bepaalt hoe jullie bedrijf overkomt bij je doelgroepen.

Klaar om te veranderen?

Zie ons als een extra creatief brein. Een uitbreiding van jullie marketingafdeling. De turboknop voor jullie groeiambities. 

Nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Vraag zo’n vrijblijvende scan aan.