Content creatie

Content creatie.

Consistent knallen op al jullie kanalen

Merk? Check. Sterke marketingstrategie? Check. Mooie website? Check! Dan zijn we er toch? Nee, nu begint het spel eigenlijk pas!

Consistent publiceren is misschien wel het meest belangrijke en tegelijkertijd het meest overgeslagen aspect van marketing.Ā 

De regie pakken op al jouw communicatiekanalen en een consistent verhaal vertellen in de verschillende fases van de klantreis, wij hebben er heel veel ervaring in. Stop dus met aanmodderen en laat ons je helpen om Ć©cht te gaan shinen op al die verschillende communicatiekanalen en jouw doelgroep blijvend te boeien.

Wil jij een herkenbaar stemgeluid dat jouw doelgroep wƩl boeit?

“Wie zit er nu te wachten op onze posts? En waar moet ik het over hebben dan?” Je bent niet de enige die met dit soort vragen zit. En toch is het mogelijk om met sterke inhoud (content) jouw doelgroep blijvend aan je te binden.

Een goed begin is ook hier het halve werk. Vraag daarom een gratis scan van jullie bedrijf aan. Dan laten onze experts jou precies weten hoe jullie bedrijf kan gaan knallen met content.

Hoe wij jou kunnen helpen.

Campagnes

Jouw doelgroep aanzetten tot actie? De #1 werkgever worden in jouw branche? Of eindelijk dat oh zo nodige bewustzijn creƫren voor een maatschappelijk probleem? Wat jij nodig hebt is een creatieve en goed doordachte content of social media campagne!

Content kalender

Tussen alle werkzaamheden door nog even snel dat postje op social media zetten. Je werkt zo hard je kan. Totdat...geen inspiratie! Klinkt bekend? Werken met een content kalender en een team van ervaren creatieve schrijvers gaat je eindelijk die oh zo gewenste regie op je communicatie geven.

Foto & video

Beeld. We zijn er in onze tijd zo aan gewend.. Hoe moeilijk is het dan om in positieve zin op te vallen tussen al die visuele bombarie. En tĆ³ch kun je de connectie met jouw doelgroep op unieke wijze realiseren met foto en video. Een beeld zegt immers meer dan 1,000 woorden. Wat heb jij allemaal te zeggen?

šŸ”„Social media marketing

Of social media ons echt socialer maakt, daar valt over te twisten. Wat wel vaststaat: bijna iedereen gebruikt het. En dus jouw doelgroep ook! Maar hoe bereik je ze daar? Welk kanaal gebruik je? Wat zeg je erop? En hoe zorg je ervoor dat het vol te houden is? Onze experts staan klaar om je hierbij te helpen.

Social media templates

Sociale media beheren veel werk? Klopt! Maar ook weer niet. Pak het slim aan en maak gebruik van templates. Professioneel vormgegeven zorgen die voor veel herkenbaarheid. Visueel en tekstueel stellen templates je in staat om in een fractie van de tijd consistente uitingen te (blijven) publiceren.

Teksten

"Pff, wat schrijf ik hier nou weer op dan?" Trust us, we've been there. Juist door onze jarenlange ervaring kunnen we je helpen bij het schrijven van allerlei soorten tekst. Kort, lang, wervend, beschouwend, analyserend of vooral gericht op vermaak. Synergie tussen jullie teksten, jullie positionering en de behoefte van jullie doelgroep: dat is de sleutel.

Klaar om te veranderen?

Zie ons als een extra creatief brein. Een uitbreiding van jullie marketingafdeling. De turboknop voor jullie groeiambities.Ā 

Nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Vraag zo’nĀ vrijblijvende scan aan.